www.apartmani-hrvatska.com POČETNA MARKETING INFO LOGIN
Private accommodation, apartments, and rooms on TAFRA MILICA, OMIŠ-MIMICE
Privatunterkunft Appartements und Zimmer TAFRA MILICA, OMIŠ-MIMICE Kroatien
Alloggi privati , appartamenti e camere TAFRA MILICA, OMIŠ-MIMICE, Croazia
Apartmanok Horvátország - Dalmácia, Brac szigeti magánszállások TAFRA MILICA, OMIŠ-MIMICE
Privat inkvartering, lägenheter och rum TAFRA MILICA, OMIŠ-MIMICE, Kroatien
Privátní ubytování , Apartmány a pokoje TAFRA MILICA, OMIŠ-MIMICE , Chorvatsko
Kwatery prywatne, apartamenty i pokoje TAFRA MILICA, OMIŠ-MIMICE, Chorwacja
Апартаменты Хорватия :  частные квартиры Адриатика море каникулы
Privatni smještaj , apartmani i sobe , Hrvatska TAFRA MILICA, OMIŠ-MIMICE
     
TAFRA MILICA
    KRALJA TOMISLAVA 74,
  • OMIŠ-MIMICE
  •  ,Rivijera Split
    Telefon:  ; 00385-98-383936
    OPIS OBJEKTA:  U srcu sunčane Dalmacije, na 40-ak km od Splita, u smjeru Dubrovnika, nalazi se ugodno i tiho, primorsko- turističko mjesto Mimice, u kojem se nalazi naša kuća. U kući su smještena četiri komforna apartmana, tri četveroležajna i jedan peteroležajni. Apartmani imaju velike terase na jugu, sa prekrasnim pogledom na more i obližnje otoke. Svaki apartman posjeduje kuhinju i kupaonicu. Površine apartmana su od cca 50 m2. Ispred kuće nalazi se uređena, mirna plaža.U mjestu Mimice nalaze se trgovine, pošta i restorani. Blizina turističkih gradova sa mnoštvom kulturnih spomenika (Split, Omiš, Makarska...), park prirode Biokovo, kanjon rijeke Cetine, lijepo i čisto more i prekrasan pejzaž garancija su za miran i ugodan odmor. Svi apartmani su opremljen sa klima uređajem. Gosti imaju mogućnost besplatnog korištenja bežićnog interneta (WI-FI) Apartmani su opremljeni sa SATV i TV. Gostima je na raspolaganju grill u vrtu. Kuća smještena prvi red do mora, između kuće i plaže nema ceste  
logo
   
NAPOMENA:
VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.
Ispunjavanjem OnLine forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune OnLine formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.
AP1
BROJ SPAVAĆIH SOBA 1
BROJ OSNOVNIH KREVETA 3
BROJ POMOĆNIH KREVETA 2
ONLINE REZERVACIJA
 
AP1 PREGLED ZAUZETOSTI
ZAUZETO